fbpx

Om Julegaveboxen

Hvert år får ca 1.5 millioner danskere en julegave af sin arbejdsplads. Dermed bruger danske virksomheder næsten en milliard kroner årligt på julegaver til sine ansatte. Kunne det ikke være skønt, hvis de penge kunne gå til at støtte det lokale erhvervsliv?

Lokalt koncept i Silkeborg
Julegaveboxen er et nyt koncept, der gør det muligt for din virksomheder i Silkeborg og omegn, at give dine medarbejderne julegaver i form af varer eller ydelser fra lokale virksomheder, og dermed støtte det lokale erhvervsliv.

Konceptet er grundlagt på en vision om at virksomheder skal have et alternativ til at give sine medarbejdere de traditionelle ting, som rigtig mange julegaveleverandører tilbyder.

Med JuleGaveBoxen lader vi jeres medarbejdere vælge frit blandt oplevelser, ydelser eller fysiske gaver hos de lokale virksomheder der er med i konceptet.

De kan f.eks. vælge et ophold på en kro i nærheden, en 3-retters menu på en restaurant de har hørt godt om, men man ikke lige har fået besøgt endnu, eller give sig selv en afslappende time hos den lokale kosmetolog. Mulighederne er mange – og alle er lokale.

Med JuleGaveBoxen hjælper vi alle sammen hinanden – og resultatet bliver bedre for alle parter!

Vi glæder os til at få dig som kunde eller leverandør. Kontakt mig endelig for en snak om mulighederne for at være med i JuleGaveBoxen.

 

Fordele for dig, der giver JuleGaveBoxen til dine ansatte

  • Du viser socialt og lokalt ansvar, ved at støtte det lokale erhvervsliv.
  • Dine ansatte får mulighed for at vælge blandt et stort sortiment af gaver – og der er helt sikkert en de vil elske.
  • Gaveindkøbene er klaret på under 5 minutter, og du får 1 samlet faktura
  • På grund af vores lokale fokus finder du gaver hos os, som sjældent er med i landsdækkende gavekortservices.

Fordele for dig, der leverer gaver til JuleGaveBoxen

  • Du får en fair pris for de gaver der sælges gennem JuleGaveBoxen. Du bliver altså ikke tvunget til at forære dine ydelser eller varer væk til underpriser for at være med.
  • Du får massiv eksponering hos en masse ansatte hos lokale virksomheder.
  • Du betaler ikke noget for at være med i konceptet - vi tager kun en procentdel pr solgt gave. Og så opretter vi oven i købet gaverne gratis for dig på vores platform.

Julehilsner

Jan Pedersen

Jan Pedersen, Grundlægger af JuleGaveBoxen

Scroll til toppen